Да се посмеем с THE SAINTS
#1 Removed user 15.01.2013 01:07
Red scorpions
662 Posts

И малко в кръга на шегата да се посмеем с колегата. Мен лично ме изумява това да живее за да дразни другите, а не за собствения си кеф.
Вчера си беше сложил за име на мениджър името : СКАНДАЛЕН....днес е преценил, че не е достатъчно силно и го е сменил с.... :D :D :D

http://prikachi.com/images/594/5741594R.jpg

(rofl)

Пускам тема с най-добри чуства да се посмеем, наистина ме разсмя опита му да е "скандален"(sun) (sun) (sun)

#2 red scorpion 15.01.2013 08:48
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Теб няма ли кой да ти затвори устата поне за няколко дена. Твоите лични отношения изобщо не ни интересуват. Мисля ,че някой трябва да те сложи на мястото ти скоро време за да не си развяваш коня .И браво за хвалбата ти ,че ти си бил причината Тонос да го няма .Ти си най великият тук в тази измислена игрица.

#3 Removed user 15.01.2013 11:50
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Теб няма ли кой да ти затвори устата поне за няколко дена. Твоите лични
отношения изобщо не ни интересуват. Мисля ,че някой трябва да те сложи на
мястото ти скоро време за да не си развяваш коня .И браво за хвалбата ти ,че ти
си бил причината Тонос да го няма .Ти си най великият тук в тази измислена
игрица.</blockquote>
човечец, много злоба си насъбрал...намери си жена да те отпусне ;)
...и аз несъм искал тонос да го няма, напротив ...просто никой неискаше той да ни прави на балъци!
Имам чувството че и виц да постна тук, ти пак ще злобееш. Трябва да пробвам:D

#4 Deportivo 15.01.2013 20:15
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

а някой да е чувал за лични съобщения?или там има вече блок и трябва тук да се види?той пък как е дръзнал да се заяжда с твоята особа,баси.
иначе за вица е добра идеята,може всеки да пише вицове да се смеем в отделна тема,то нямаще ли преди такава?